קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

מרק מינסטרונה אביבי

מרק מינסטרונה אביבי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, מרק Minestrone האביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, פלפל, לבבות ארטישוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק Minestrone אור האביב, מינסטרונה אביבית, ו ירקות האביב Minestrone.

הוראות

1
הכנת בצל ירוק, שום ירוק, תפוחי אדמה, לבבות ארטישוק: קוצצים את הבצל הירוק ושום ירוק להפריד את החלקים הירוקים הלבנים והאור מן הצמרות הירוקות. אם אתה משתמש שיני שום רגילות, לשים אותם עם החלקים הלבנים של הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שום גויה®שום גויה®
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
לשפשף תפוחי אדמה לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'. או לקצץ ארטישוקים טריים עד ליבם לקצוץ את הלבבות (לראות איך לקצץ ארטישוקים) או לקצוץ לבבות ארטישוק קפוא הפשיר.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק קפואיםלבבות ארטישוק קפואים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
חלקים לבנים Sauté של בצל ירוק ושום, להוסיף תפוחי אדמה: בסיר גדול להגדיר מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את החלקים הלבנים של הבצל הירוק, כמו גם את השום ואת sauté במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1
מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות עם הנוזל שלהם ואת ליטר של ירקות או ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2
מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח לפי הטעם, ואז מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים לבבות ארטישוק (אם משתמשים טריים) ומבשלים עוד 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
4
מוסיפים את החומוס ואפונה ירוקה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1
מוסיפים את לבבות האספרגוס והארטישוק (אם משתמשים בלב ארטישוק קפוא). לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
מוסיפים את הירוקים ואת החלקים הירוקים מן הבצל הירוק שום ירוק, אם באמצעות. מערבבים היטב לשלב ולבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
3
פסטו, מלח, פלפל: לכבות את החום ומערבבים את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים פלפל שחור ומלח יותר לפי הטעם (תלוי כמה מלוח המניה שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף 1 עד 2 כפיות מלח).
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מגישים עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Minestrone ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון