מרק הסרטנים של דרום קרוליינה הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, קמח, חצי שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק סרטנים דרום קרוליינה, מרק גמביה דרום קרוליינה, ו סנדלר דרום קרוליינה.
הוראות
1
ממיסים חמאה בעציץ גדול על אש בינונית. מערבבים בקמח כדי להפוך משחה חלקה, ומבשלים כ 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
בהדרגה לטאטא את חצי חצי קרם, כך שאין צורה גושים. מערבבים במרק עוף ושמנת כבדה. תביא לרתיחה, ותמזוג חצי מהשרי. העונה עם שמיר, רוטב ווסטרשייר ורוטב חריף. כיסוי, ומבשלים במשך כ 30 דקות, עד מרק מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ענפי שמיר טריים שנקטפו
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הוסף בשר סרטנים, ומבשל עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
5
מרק מצקת לתוך קערות, ונוסף על כך עם התזה של שרי שנותר וקמצוץ של עירית טרייה.