אם יש לך יין, שמן זית, קצתצדפות צוואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: מרק צדפות מנהטן, מרק צדפות מנהטן, ו מרק צדפות מנהטן.
הוראות
1
רוטב צ ' אודר צדפות
מרכיבים שתצטרך
רוטב
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להפחית את מיץ צדפות 2 כוסות. לשפשף היטב ולשטוף את הצדפות תחת מים זורמים קרים. בסיר גדול, לחמם את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
צדפות
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
3
מוסיפים את שאלוט, סלרי, שום, עגבניות, פטרוזיליה, רסק עגבניות ומערבבים כל הזמן במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
שאלות
פטרוזיליה
סלרי
שום
עגבנייה
4
מוסיפים את הצדפות ומערבבים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
5
מוסיפים את היין, מכסים, וממשיכים לבשל בחום גבוה עד שרוב הצדפות נפתחות, 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
יין
6
מעבירים לקערה ומקררים באמבט קרח; משליכים את הצדפות שלא נפתחו. שמור על 2 כוסות של נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
הסר את כל אבל 8 צדפות מן הפגזים לחתוך ולהשליך את המעטפות, שמירה רק על הבטן. בסיר בינוני, לשלב את מיץ צדפות מופחת עם נוזל בישול צדפות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
קונכיות פסטה
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
להסיר מן החום ומערבבים את החמאה עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
9
מוסיפים את ענפי הקורנית, מתבלים במיץ לימון לפי הטעם, ותלולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
מיץ לימון
10
הסר וזרוק את זרעי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
11
צדפה רגאוט
12
במחבת sauté בינונית, להביא את ציר העוף לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
14
מוסיפים את הגרעינים תירס ומבשלים עד מבושל, 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
15
מוסיפים את הסלרי ומבשלים עד למכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
16
מוסיפים את הצדפות, קונפי עגבניות שרי ועלי סלרי. המשך להתבשל עד עלי הסלרי נבלו ועגבניות שרי וצדפות חמים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
עלי סלרי
צדפות
17
מוסיפים את עגבניות הדובדבן החצויות ואת החמאה. מערבבים את המחבת כדי להמיס את החמאה לתוך הסמרטוט ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
לסיום
19
מחלקים את רוטב מרק הצדפות בין 4 קערות, הזמנה 1/4 כוס לסיום. לחלק את ragout הצדפה בין הקערות. לאוורר את רוטב צ ' אודר צדפות שמורות עם בלנדר יד וכפית את הקצף על גבי כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
קערה
20
מקשטים עם עלי סלרי ו-2 צדפות בקונכיות שלהם ומסיימים בשמן זית.
מקום, שבו הוא קיבל ארבעה כוכבים מסן פרנסיסקו כרוניקל. שלוש שנים לאחר מכן הוא הפך השף הראשי של אחד עשר מדיסון פארק.ויל גווידארה, שהגיע מסליפי הולו, ניו יורק, שקוע בתעשיית המסעדות מאז גיל שלוש עשרה. הוא בוגר בית הספר למנהל המלונות באוניברסיטת קורנל ולמד בבית ספר קולינרי בצפון ספרד. Guidara התאמנה בחדרי האוכל של Tribeca Grill, Spago, ו-Tabla ופתח את המסעדות במוזיאון לאמנות מודרנית לפני שהפך למנהל כללי של אחד עשר Madion Park בשנת 2006.תחת הנהגתם של הומם וגידארה, אחד-עשר מהמדיסון פארק קיבלו ארבעה כוכבים מהניו יורק טיימס, זכו בשלושה כוכבי מישלן, וקיבלו מקום מבוקש ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם של סן פלגרינו. המסעדה גם קיבלה שישה פרסי ג ' יימס בירד, כולל שף על תקן Oousting ומסעדה יוצאת דופן באמריקה. ב-2011 רכשו Humm ו-Guidara את אחד-עשר פארק מדיסון ובתחילת 2012 פתחו את חללי המזון והמשקאות במלון נומאד. הם גם המחברים של אחד עשר Madison Park: The Cookbook.
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.