קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים

מרק שורש סלרי קרמי עם פיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שורש סלרי שמנת עם פיסטוקים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 353 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ציפורן, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו שורש סלרי שמנת ומרק בצל מתוק, מרק שורש סלרי שמנת עם פורל מעושן, ו בשר לייט: מרק שורש סלרי שמנת (עם או בלי עוף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. לזרוק שורש סלרי עם חצי שמן זית, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מצופה לחלוטין, ולאחר מכן לארגן שכבה אפילו על תבנית אפייה גדולה.צולים במשך 45 דקות עד שעה, או עד רך לחלוטין זהוב חום וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
CeleriacCeleriac
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את 2 כפות אחרות של שמן זית בסיר גדול, ואז מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ופשוט מתחיל צבע, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הסלראי הקלוי, מערבבים היטב לשלב ומבשלים עוד 10 דקות.
4
מוסיפים את המניה והיין לסיר, מביאים לרתיחה ואז מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להעביר לבלנדר ו purée בקבוצות, (או להשתמש טבילה-בלנדר).להחזיר מרק לסיר על אש נמוכה ומערבבים בקרם עד מרק הוא התחמם דרך.מחלקים לקערות ומקשטים עם מעט שמנת ומפזרים פיסטוקים קצוצים מרקים שמנת יותר על רפובליקת מזון: מרק השום של ג ' יימס בירד
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שום גויה®שום גויה®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מרק וישיסואז
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
7
כרובית ומרק ארוגולה
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)