מרק שעועית לבנה עם פסטו
מרק שעועית לבנה עם פסטו יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך בזיליקום, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית לבנה-מרק פסטו, שעועית לבנה, תרד ומרק פסטו, ו פסטו, עוף ומרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום overmedium שמן חום. מבשלים בצל, בוחשיםכדי, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
להוסיף סלרי, קרוטס ושום; לבשל, ערבוב, untilvegetables לרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים יין; מערבבים לגרד brownbits בתחתית הסיר.
מוסיפים מלאי, שעועית, עגבניות, עלי דפנה1/4 כפית מלח. מביאים מרק לרתיחה;להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד carrotsare רך מאוד, 15 עד 20 minutes.In בלנדר, בזיליקום מחית, אגוזי מלך, פלפל שחור, הנותרים 1/4 כפית ו 1/4 כוס מים.
להעביר אל קערה; בלנדר לשטוף.
הסר עלי דפנה מן המרק; להשליך. בבלנדר, בזהירות להגידחצי מרק; להעביר לקערה; לחזור עם השארהמחצית מרק. מחלקים מרק בין 4 קערות, dollop כל אחד עם1 / 4 פסטו, ו מערבולת; לשרת.