קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו וניל קלאסי

מרשמלו וניל קלאסי
מרשמלו וניל קלאסי נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, עמילן תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו קלאסי, וכמה וריאציות, מרשמלו בורבון-וניל, ו מרשמלו וניל בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הציפוי:לנפות את אבקת סוכר קורנפלור או עמילן תפוחי אדמה יחד לתוך קערה גדולה; להפריש.עבור מרשמלו: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא יחד את הג ' לטין ו 1/2 כוס המים הקרים בקערה קטנה בטוחה במיקרוגל ולתת להתרכך בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות.מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ התירס, הנותרים 1/4 כוס מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 116° על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, יוצקים את הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. מיקרוגל ג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הפעל את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל.כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר (המיקסר צריך עדיין להיות פועל). הגבירו את המהירות לבינונית ולשוט במשך 5 דקות. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה שוט 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את הוניל, להגדיל את המהירות להגדרה הגבוהה ביותר, שוט עד אטום לבן, רך, ושילש נפח, על 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
5
יוצקים את תערובת המרשמלו לתוך המחבת מוכנה ולהשתמש מרית אופסט כדי להחליק אותו לפינות. לנפות 1/2 כוס הציפוי באופן שווה בנדיבות מעל; הגדר את הציפוי שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
בואו סט המרשמלו נחשף לפחות 6 שעות במקום קריר ויבש.השתמש בסכין כדי לשחרר את לוח המרשמלו מקצוות המחבת. אבק משטח עבודה עם שכבה דקה של ציפוי שמור. הפוך את לוח המרשמלו על משטח העבודה ואבק אותו עם ציפוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
7
חותכים לכל גודל חתיכות שאתה רוצה (חותך פיצה עובד נהדר עבור ריבועים). טובלים את הקצוות הדביקים של המרשמלו בציפוי הנותר, מלטפים את העודף. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 חודש.וריאציה: להגדיל את טעם וניל על ידי הוספת שעועית וניל מגורד או טיפה של דבק וניל טהור יחד עם תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות