נגיסות סלט תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עקיצות סלט תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 83 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: נגיסות סלט תפוחי אדמה, נגיסות סלט תפוחי אדמה, ו כריכי לימון פרמזן סלט תפוחי אדמה עקיצות.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
אופים 30 עד 40 דקות או עד מכרז. מגניב 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים תפוחי אדמה לשניים. עם baller מלון, לגרוף את הקרביים של תפוחי אדמה לקערה בינונית, עוזב 1/4 אינץ ' בטנה של בשר תפוחי אדמה סביב קצוות של פגזים.
מפזרים פגזים עם 1/2 כפית מלח. כדי בשר תפוחי אדמה בקערה, להוסיף 1/2 הנותרים מלח ומרכיבים שנותרו למעט בצל וצנוניות; לערבב היטב, פירוק תפוחי אדמה.
חותכים חתך דק מאוד את החלק התחתון של כל קליפה תפוחי אדמה כך תפוחי אדמה יעמוד זקוף. ממלאים כל קליפה תפוחי אדמה עם כ 1 כף מילוי תערובת. למעלה עם בצל. כיסוי; להכניס למקרר על 1 שעה או עד צונן.