קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ניוקי עם אספרגוס וזיתים ברוטב פסטו שמנת

ניוקי עם אספרגוס וזיתים ברוטב פסטו שמנת
ניוקי עם אספרגוס וזיתים ברוטב פסטו קרמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם גרידת לימון, זיתים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו, ו ניוקי עם שרימפס, אספרגוס ופסטו (מתכונים דומים).

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס, לחתוך חתיכות 1/2 אינץ ' בזווית (כ 2 כוסות, שעועית ירוקה או אפונה לעשות תחליף נהדר)אספרגוס, לחתוך חתיכות 1/2 אינץ ' בזווית (כ 2 כוסות, שעועית ירוקה או אפונה לעשות תחליף נהדר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים, לחתוך לחצי (לקנות פחית זיתים מראש לחתוך ולחסוך לעצמך קצת זמן)זיתים שחורים, לחתוך לחצי (לקנות פחית זיתים מראש לחתוך ולחסוך לעצמך קצת זמן)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ניוקי (בקירור או קפוא)ניוקי (בקירור או קפוא)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם איטלקיים מתובליםפירורי לחם איטלקיים מתובלים1לימון, גרידת, להשתמש בחצי השני דק פרוס כמו לקישוט אם אתה רוצהלימון, גרידת, להשתמש בחצי השני דק פרוס כמו לקישוט אם אתה רוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, לחתוך לשניים פרוס דק (השתמש פחות בצל אם אתה רוצה)בצל, לחתוך לשניים פרוס דק (השתמש פחות בצל אם אתה רוצה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזןגבינת פרמזן4שרימפס וורידיםכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פסטו (השתמשתי בפסטו בזיליקום)רוטב פסטו (השתמשתי בפסטו בזיליקום)791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק4שרימפס וורידיםמלח (קל ללכת עם המלח כמו פסטו וזיתים שניהם מלוחים)מלח (קל ללכת עם המלח כמו פסטו וזיתים שניהם מלוחים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo