נקניקיות ארוחת בוקר, פטריות, וגלילי צ'דר
מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, טימין, חרדל דיז' ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות), לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות), ו מאפינס ארוחת בוקר צ'דר נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 218°.
מחממים מחבת שאינה מקל על חום גבוה בינוני, ואז לצרוב נקניקיות ארוחת בוקר עד חום מכל הצדדים, על 4 דקות.
הסר נקניקיות אבל להשאיר את השומן הנותר במחבת.
מוסיפים פטריות וקורנית ומבשלים עד שפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, הנוזל התאדה, ופטריות רק מתחילים חום, כ 7 דקות.
לאחר תערובת הפטריות התקררה, להסיר טימין העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מערבבים תערובת פטריות עם גבינה מגוררת ושמורה.
מרדדים פאף pasty ולחלק 10 מלבנים בגודל שווה. מחלקים תערובת פטריות וגבינה בין מאפה, ומשאירים צד אחד של כל מאפה חשוף.
מברישים את המאפה החשוף עם ביצה מוכה ואז מניחים נקניק על תערובת הפטרייה ומגלגלים מאפה סביב נקניק.
מניחים את כל לחמניות הנקניק על נייר אפייה מכוסה, ואז מברשת עם ביצה מוכה הנותרים ומפזרים פלפל סדוק.
אופים עד מאפה הוא נפוח וזהוב חום, על 16 דקות.
מגישים חם עם חרדל לטבילה.