נקניקיות ופירה עם רוטב בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות מחית עם רוטב בצל. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 106 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, ו ארוחת ערב הלילה: נקניקיות ופירה עם רוטב בצל.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים קרים. מתבלים היטב עם מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 10 דקות.
לנקז ולמקם בחזרה בסיר, להוסיף 3 כפות חמאה 2/3 כוס חלב, מחית עם מחית תפוחי אדמה, הוספת חלב יותר אם עקביות רופפת רצוי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תתחמם.
חום שנותר 3 כפות חמאה במחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מומס.
מוסיפים בצל ועלה דפנה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חומים, על 15 דקות.
מפזרים קמח ומערבבים עד הקמח משולב באופן שווה עם בצל. ערבוב כל הזמן, לאט לשפוך מלאי על תערובת בצל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להנמיך את החום בינוני ומבשלים עד מעובה, על 6 דקות.
הסר וזרוק עלה דפנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומתחממים.
חום שמן צמחי במחבת נירוסטה גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני נמוך.
מניחים bangers במחבת ומבשלים עד השחמה בצד אחד, על 5 דקות; bangers להעיף כיסוי. לבשל עד bangers מבושלים לחלוטין, על 6 דקות יותר.
מחלקים מחית בין 4 צלחות, מניחים 2 נקניקיות על כל ערימה של מחית, ומעל עם רוטב בצל.
מגישים עם שיכר חום ורוטב נוסף וחרדל חזק עבר לצד.