נקניק ומילוי פירות סתיו
נקניק ומילוי פירות הסתיו יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמוציות, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תרנגולות משחק עם מלית פירות ונקניק, צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים, ו סופי שבוע סתיו ומילוי חג ההודיה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. להביא מרק לרתיחה, להוסיף פירות יבשים אוכמניות, לכבות את החום ולתת לעמוד במשך 15 דקות. במחבת מעל חום בינוני גבוה, לבשל נקניק, ערבוב לשבור אותו לחתיכות עד כבר לא ורוד, על 8 דקות.
מנמיכים את החום לבינוני וממיסים חמאה.
מוסיפים בצל וסלרי. לבשל, ערבוב, עד רך, על 6 דקות.
מסננים פירות, שומרים מרק ומוסיפים לקערה.
מוסיפים עשבי תיבול, מלח ופלפל; מערבבים.
להוסיף מלית לערבב יחד עם מרק שמורות; מערבבים לשלב.
ערפל צלחת חסינת אש בגודל 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול וכפית במילוי.
אופים במשך 35 דקות, או עד מחומם דרך. שים קצת מלית באמצע צלי; שארית מקום בקערה הגשה.