קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס

נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא חמוציות לא מופשרות, סוכר, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס, נקניקיית לחם תירס מלית, ו לחם תירס ומילוי נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים לחם תירס לקוביות 1/2 אינץ ' וב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות אופים באמצע התנור עד רק יבש, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
העברת לחם תירס מ 1 מחבת לקערה גדולה בפקאן טוסט פאן בתנור עד הקרביים הם זהובים, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כרישה חצויה לאורך ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. בקערה של מים קרים לשטוף כרישה היטב להרים מן המים לתוך מסננת לנקז. קוצצים סלרי. במחבת 12 אינץ ' לבשל כרישה וסלרי בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד כרישה הם מכרז, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הסר נקניק מן התרמילים לשבור לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מוסיפים נקניק לתערובת כרישה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, או עד נקניק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
בסיר כבד קטן לבשל חמוציות עם סוכר על חום גבוה בינוני, ערבוב, 5 דקות, או עד כמה מתחילים להתפוצץ. קוצצים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
כדי קערה של לחם תירס להוסיף קוביות לחם תירס שנותרו, פקאן, תערובת נקניק, חמוציות, פטרוזיליה, מרק, ומלח ופלפל לטעום ולזרוק יחד. מילוי מגניב לחלוטין. המילוי עשוי להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא מלית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פאי דלעותפאי דלעות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
כל עוף קפוא המיועד למילוי צריך להיות מופשר לחלוטין, ואת המילוי עצמו הביא לטמפרטורת החדר לפני שהוא הכניס לתוך טורקיה. אל תמלא את הציפור שלך בלילה לפני שאתה מבשל אותו; כזה חוסך זמן לכאורה יכול להיות תוצאות מסוכנות. במקום זאת, עדיף למלא באופן רופף את הצוואר של הציפור ואת חללי הגוף מיד לפני הצלייה. ותמיד להשתמש מדחום בשר או מיידי לקרוא: הבשר נעשה כאשר הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של הירך (להיזהר לא לגעת בעצמות) מגיע 82°.; המילוי אפוי בתוך הציפור נעשה ב 160°-165°f. לאחר צלייה, לתת עופות ממולאים שלך לעמוד 15 עד 20 דקות, הבטחה כפולה כי הטמפרטורות הדרושות לבטיחות מזון הגיעו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
בתבנית אפייה רדודה אופים מלית בתנור שחומם מראש 325° F. 1 שעה (עבור מלית לח, אופים מכוסה כל הזמן; עבור מלית לח פחות עם העליון פריך מעט, לחשוף באמצע זמן האפייה).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.