נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא חמוציות לא מופשרות, סוכר, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס, נקניקיית לחם תירס מלית, ו לחם תירס ומילוי נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם תירס לקוביות 1/2 אינץ ' וב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות אופים באמצע התנור עד רק יבש, כ 20 דקות.
העברת לחם תירס מ 1 מחבת לקערה גדולה בפקאן טוסט פאן בתנור עד הקרביים הם זהובים, 10 עד 20 דקות.
כרישה חצויה לאורך ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. בקערה של מים קרים לשטוף כרישה היטב להרים מן המים לתוך מסננת לנקז. קוצצים סלרי. במחבת 12 אינץ ' לבשל כרישה וסלרי בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד כרישה הם מכרז, כ 25 דקות.
הסר נקניק מן התרמילים לשבור לחתיכות קטנות.
מוסיפים נקניק לתערובת כרישה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, או עד נקניק מבושל דרך.
בסיר כבד קטן לבשל חמוציות עם סוכר על חום גבוה בינוני, ערבוב, 5 דקות, או עד כמה מתחילים להתפוצץ. קוצצים פטרוזיליה.
כדי קערה של לחם תירס להוסיף קוביות לחם תירס שנותרו, פקאן, תערובת נקניק, חמוציות, פטרוזיליה, מרק, ומלח ופלפל לטעום ולזרוק יחד. מילוי מגניב לחלוטין. המילוי עשוי להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא מלית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
כל עוף קפוא המיועד למילוי צריך להיות מופשר לחלוטין, ואת המילוי עצמו הביא לטמפרטורת החדר לפני שהוא הכניס לתוך טורקיה. אל תמלא את הציפור שלך בלילה לפני שאתה מבשל אותו; כזה חוסך זמן לכאורה יכול להיות תוצאות מסוכנות. במקום זאת, עדיף למלא באופן רופף את הצוואר של הציפור ואת חללי הגוף מיד לפני הצלייה. ותמיד להשתמש מדחום בשר או מיידי לקרוא: הבשר נעשה כאשר הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של הירך (להיזהר לא לגעת בעצמות) מגיע 82°.; המילוי אפוי בתוך הציפור נעשה ב 160°-165°f. לאחר צלייה, לתת עופות ממולאים שלך לעמוד 15 עד 20 דקות, הבטחה כפולה כי הטמפרטורות הדרושות לבטיחות מזון הגיעו.
בתבנית אפייה רדודה אופים מלית בתנור שחומם מראש 325° F. 1 שעה (עבור מלית לח, אופים מכוסה כל הזמן; עבור מלית לח פחות עם העליון פריך מעט, לחשוף באמצע זמן האפייה).