קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

נקניק מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני

נקניק מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני
נקניק בוקוורסט מטוגן וסיידר חם עם תפוחי אדמה בסגנון גרמני יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 652 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תיבול גריל או, גזר, קומץ פטרוזיליה שטוח עלה נדיב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות מטוגנות בתנור עם חומץ סיידר ורוטב ירקות חמים, סיידר קשה Braised "בירה" Bratwurst, ו צלעות כבש צלויות עם סיידר..

הוראות

1
חצי תפוחי אדמה גדולים ולהשאיר תפוחי אדמה קטנים כמו שהוא, לכסות עם מים, להביא לרתיחה, מתבלים עם מלח ומבשלים עד במכרז, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
2
מניחים נקניקיות במחבת ברזל יצוק, להוסיף 1/2 אינץ ' של מים טפטוף של שמן. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני ונותנים לנקניקיות להתחמם כשהמים מתאדים. שייק פאן ולתת את התרמילים פריך עד שהם התפוצצו, 3 עד 4 דקות, והם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
סוכר אדום גססוכר אדום גס
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
בעוד נקניקיות ותפוחי אדמה מבשלים, לחתוך כרוב חצי שוב לקצץ את הליבה עם חתך זוויתי. לגרוס את הכרוב מאוד דק עם הסכין שלך ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הנח את להב המגרסה במעבד המזון שלך. לקלף את הגזר ולקצץ את קצה השורש. חתוך את הסלרי, וקלף ורבע את הבצל האדום לאורכו. לקלף את התפוח ורבע לאורכו ואז לחתוך את הליבה כפי שעשית את הכרוב. באמצעות המעבד, לגרוס את הגזר, סלרי, בצל ותפוח, דרך צינור ההזנה, הסרת מן הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
במחבת גדולה חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים כרוב תערובת ירקות וזורקים לשלב. מתבלים את התערובת עם עלה דפנה, תיבול גריל או מלח ופלפל גס, וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
זרעי קימלזרעי קימל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
8
לטגן 7 עד 8 דקות, זורק לעתים קרובות.
9
בעוד כרוב מבשל, לשים מחבת בינונית על הכיריים עם טפטוף של שמן זית וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים בייקון קצוץ ומעבדים 2 עד 3 דקות ואז מערבבים את הבצל הצהוב ומבשלים 5 דקות עם הבייקון כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
מוסיפים סיידר קשה לתערובת כרוב ולהפחית במשך 30 שניות. מוסיפים את החרדל ומכבים את החום. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים6 עד 8 גרגירי פלפל שחור שלמים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12
כאשר תפוחי אדמה מבושלים, לנקז ולהוסיף בייקון ובצל. לטבול את המחבת עם חומץ ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
יוצקים מניות באופן שווה על מחבת, מוסיפים את הפטרוזיליה וקצת פלפל ומכבים את החום. מערבבים את תפוחי האדמה 1 דקה כדי ליצור רוטב עמילני ולשלב טעמים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
נקניקים פריכים למחצה ומגישים על מיטת כרוב נדיבה, עם תפוחי אדמה לצד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
15
מגישים עם סיידר קשה או אייל בלגי לבן עם טריז כתום.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
איילאייל

מרכיבים

4שרימפס וורידיםסיידר קשה, או שיכר בלגי לבן עם טריז כתום, להגשהסיידר קשה, או שיכר בלגי לבן עם טריז כתום, להגשה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סיידר תפוחים קשיחסיידר תפוחים קשיח1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברcaraway seedcaraway seed2בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק2(מקיט, היקורי או אלמון)עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל דיז'ון מגורעןחרדל דיז'ון מגורען1קומץקומץ פטרוזיליה שטוחת עלה, קצוצהקומץ פטרוזיליה שטוחת עלה, קצוצה1תפוח טעים זהב, קלופים לרבעים לאורכו, הליבה גזוז משםתפוח טעים זהב, קלופים לרבעים לאורכו, הליבה גזוז משם11 כף אורגנו מיובשתיבול גריל (מומלץ: סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק) או, מלח גס ופלפלתיבול גריל (מומלץ: סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק) או, מלח גס ופלפל4largesתפוחי אדמה איידהו, קלופים וחתוכים לחתיכות בגודל ביסתפוחי אדמה איידהו, קלופים וחתוכים לחתיכות בגודל ביס4שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוף פלוס 2 כפותשמן זית כתית מעולה, לטפטוף פלוס 2 כפות1( חצילים)בצל אדום גדולבצל אדום גדול1עץכרוב אדום, בערך 1 פאונדכרוב אדום, בערך 1 פאונד4שרימפס וורידיםמלחמלח2חתיכות טופי הית' בר1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות42 כפות חמאה מומסתקותלי חזיר במרכזקותלי חזיר במרכז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן או חומץ בלסמי לבןיין לבן או חומץ בלסמי לבן1קטןבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק חזיר או נקניק חזיר (עגל או עגל חזיר)נקניק חזיר או נקניק חזיר (עגל או עגל חזיר)