נקניק-קציצות פרובולון עם ביצים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק פרובולון קציצות עם ביצים מטוגנות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 237 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי מרווה, סוכר, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק, נקניק וגרגרי צ'דר עם ביצים מטוגנות, ו ביצים מטוגנות דרומיות מעל ביסקוויטים לחמאה עם רוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבייקון בסיר בינוני ומלא במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 20 דקות; לנקז, לשטוף תחת מים קרים לטפוח יבש.
מערבבים את הבייקון, בשר חזיר פילה, יין, שום, פטרוזיליה, מרווה, פתיתי פלפל אדום, סוכר, 1/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה; לזרוק לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
להעביר את תערובת החזיר למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מעבירים לקערה ומערבבים בגבינה. טופס לתוך 8 עד 10 קציצות, על 2 אינץ 'רחב 1/2 אינץ' עבה. שים על צלחת, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הקציצות נקניק ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, 8 עד 10 דקות.
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כדי להתחמם. לפצח את הביצים למחבת החמה, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שנקבע, 2 עד 3 דקות.