נקניק, תרד וריקוטה קלצונה
נקניק, תרד וריקוטה קלצונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לכם פלפל, ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: תרד וריקוטה קלצונה, קלצונה דלעת, נקניק ותרד, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
שלב 1 קמח כוס, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 4 דקות. לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח בעת הכנת מילוי.
מבשלים נקניק במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך; להסיר מחבת ולנקז עודף שומן.
להוסיף תרד ומים למחבת; לטגן 1 עד 2 דקות עד תרד נבול; לנקז. להחזיר נקניק למחבת.
מערבבים ריקוטה, מוצרלה וביצה בקערת ערבוב. מערבבים תיבול עשבי תיבול איטלקי, פלפל אדום כתוש ומלח שום; להפריש.
כדי להפוך את calzones לחלק את הבצק לארבעה חלקים.
רול 1 חלק למעגל 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מורחים תערובת ריקוטה של 1/3 כוס במחצית התחתונה של הבצק. למעלה עם ערמת 1/3 כוס תערובת תרד נקניק משאיר חיצוני 1/2 אינץ ' ללא מילוי. מקפלים למעלה חצי בצק על מילוי. משוך קצה הקרום התחתון מעל הדף; קיפול ולחץ על שכבות יחד כדי ליצור חותם. בזהירות להעביר לתבנית אפייה משומנת.
חותכים 3 עד 4 פתחי אוורור בחלק העליון. חזור עם הבצק שנותר.
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד השחמה קלה.
העברה למתלה קירור כדי לשמור על קרום תחתון פריך תוך קירור מעט.
מגישים עם רוטב פיצה או רוטב אחר לטבילה.