סביצ'ה בקלה מלוחה
Ceviche בקלה מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. אם יש לך פלפל, עגבניות שרי, בקלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סביצ'ה בקלה מלוחה, "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, ו Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche שרימפס קוקוס).
הוראות
להשרות את baccala במים קרים במשך 24 שעות כדי מחדש hydrate, שינוי המים 3 פעמים כדי להסיר את המלח.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים ומכניסים לסיר גדול.
מוסיף את החלב ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. קוק חשף מעל חום בינוני במשך 45 דקות.
לנקז ולהניח בצד להתקרר. כאשר דגים הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הדגים לתוך קערה, דואג להוציא את כל העצמות.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה ועגבניות. בקערה נפרדת, להקציף יחד שמן זית, חומץ, מיץ ליים, מלח ופלפל.
מוסיפים את הרוטב לסלט הבקלה, זורקים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו