קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע

סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע
המתכון סביצ'ה צדפות עם מלון, צ' ילי ונענע מוכן בערך 2 שעות ו 50 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי לטיני. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 122 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מאוכלרשת דורש מיץ תפוזים, צ'ילי, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. נסו סלט מלון עם צ'ילי ונענע, סביצ'ה סקאלופ, ו סביצ'ה סקאלופ עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
התחל בהערכת הצדפות בחנות הדגים. בדרך כלל אני בודק כל אחד רק כדי לוודא שכולם בכושר מושלם, כלומר לא קרועים, ורעננים עם ריח אוקיינוס מתוק. השלב הבא הוא להסיר את הצד צד שמחבר את צדפה לקליפה שלה; זה לא קשה לפספס; פשוט למשוך אותו עם האצבעות. שמור את הקליפות להגשת הסביצ ' ה. בעזרת סכין חדה פורסים את הצדפות לשניים לאורכם לדיסקים; ככל שהם דקים יותר, כך הם "יתבשלו"מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מכניסים את הצדפות לקערת זכוכית ומתבלים בכמות לא מבוטלת של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
הכניסו את מיצי ההדרים, הגרידה והסוכר לבלנדר ותנו לו מערבולת לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
5
יוצקים את המרינדה על הצדפות; צריך שיהיה מספיק מיץ כדי לאפשר לצדפות לצוף בחופשיות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 עד 3 שעות, עד שהצדפות אטומות, כלומר מבושלות מהחומצה בפרי.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
בקערה נפרדת שלבו את המלון, הנענע והצ ' ילי; מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלוןמלון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
להגשה: כף את סביצ ' ה הצדפת לתוך הקליפות עם מעט מיץ הדרים, ומעליו כף מסלט המלונים.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
8
מקשטים כל מנה במעט נענע טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר