קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)
מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמנת כבדה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. מתכונים דומים: סופה דה קאלבזה, סופה דה קאלבזה, סבולה ופנצ'טה, ו אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (אמפנדס פריחת סקווש).

הוראות

1
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור במרחק של כ -6 סנטימטרים ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים את פלפל הפובלאנו לשניים מלמעלה למטה; הסר את הגבעול והזרעים, והניח את הפלפל, חתוך כלפי מטה, על תבנית האפייה המוכנה. מבשלים מתחת לצלייה שחוממת מראש עד שקליפת הפלפל השחירה ושלפוחית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
מניחים את הפלפל המושחר לקערה, ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפל לאדות כשהוא מתקרר, בערך 10 דקות. לאחר שהתקרר, מקלפים את העור מהפלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקיפות, 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את השום, מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד שהם מבושלים אך לא משחימים, ומוסיפים את הקישואים, התירס והגזר. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים פנימה את מחית העגבניות והמים, ומוסיפים את האפזוטה, קוביות מרק העוף ופלפל הפובלאנו הקלוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
EpazoteEpazote
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
עבודה בקבוצות במידת הצורך, יוצקים את המרק לתוך בלנדר ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את המרק המעורב בסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה את פרחי הדלעת הקצוצים, ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את השמנת, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פריחת דלעתפריחת דלעת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

מרכיבים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.