סביצ'ה טונה טרי דורש על 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 181 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שורש ג'ינג'ר, טונה סשימי, פלפל חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סביצ'ה טונה אהי, Margaritan Ahi Tuna Ceviche, ו סביצ'ה טונה טרופית.
הוראות
1
חותכים טונה לקוביות 1/2 אינץ', ומניחים לקערה. מערבבים את הבצל, בצל ירוק, זנגביל, חלפיניו, מיץ לימון ורוטב סויה; מערבבים לשלב. מכסים ומקררים במשך 2 עד 3 שעות. טעם לפני ההגשה ולהוסיף מיץ לימון או רוטב סויה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.