קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

סוכר חום-עוגת חמוציות

סוכר חום-עוגת חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חום סוכר חמוציות טארט. מתאים ל-35 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח-טארט סוכר חום, טארט תות סוכר חום, ו טארט דלורית סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיקסר עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את חלמון הביצה, וניל ומלח, לגרד את הצד של הקערה ולהכות במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את הקמח, מכים עד שהבצק פשוט יוצר כדור. לטפוח את הבצק לדיסק ולכסות בניילון נצמד. מקררים את הבצק לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מרדדים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות לקלף את השכבה העליונה של נייר קלף ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקלפים את נייר הקלף ולוחצים בעדינות את הבצק למחבת. לקצץ את הבצק סומק עם השפה. תיקון כל סדקים עם קישוטי הבצק. דקירה קלה בתחתית עם מזלג. מקררים את הקליפה טארט עד המשרד, כ -30 דקות, או להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים את פגז טארט במשך כ 30 דקות, עד השפה הוא זהב קל.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים את פגז טארט במשך כ 5 דקות יותר, עד שהוא מוזהב קלות בכל רחבי. מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את החמוציות, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10
הסר את המחבת מהחום ותן לאוכמניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מסננים היטב את החמוציות; שומרים את סירופ החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
12
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מקציפים בחצי-וחצי ובתמצית השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מורחים את החמוציות בקליפה טארט.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
15
טפטוף 1 כף של סירופ חמוציות שמורות על חמוציות, ואז לשפוך את פודינג שקדים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
16
אופים את הטארט בשליש התחתון של התנור עד ששיפוד שהוכנס למרכז יוצא נקי, 16 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
17
להעביר את הטארט במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, לפחות 2 שעות. אבק טארט עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)