סול עם פירות ים אימפריאלי
בלעדי עם פירות ים אימפריאלי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 459 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פלפל, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו מאכלי ים אפויים אימפריאל, פירות ים ממולאים סול, ו סרטן קיסרי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים פלפלים, ומטגנים 3 דקות או עד מכרז.
מניחים פלפלים, בשר סרטנים, שרימפס, צדפות בקערה; לזרוק בעדינות.
מוסיפים מיונז, חרדל, תיבול פירות ים, 1/2 כפית פלפל שחור, מיץ של לימון 1, פטרוזיליה; מערבבים בעדינות.
מורחים תערובת פירות ים באופן שווה על פילה, ולהפשיל. סדר, צד התפר למטה, בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'. ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה, ואת צמרות מברשת של פילה מגולגל. מתבלים קלות במלח ונשארו 1/4 כפית פלפל. לסחוט נשאר לימון על פילה.
יוצקים יין לתבנית אפייה. מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום; לעשות כמה חריצים בנייר כסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
הסר פילה עם כפית מחוררת לצלחת.
מגישים עם חמאת לימון פשוטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.