סופגניות מקרר עשירות
סופגניות מקרר עשירות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 14 מנות עם 181 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך שמן צמחי, סוכר, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו איך מכינים סופגניות (עם וידאו) וסופגניות קפה-ביסקוף-בייקון, שיבולת שועל במקרר, ו לחמניות מקרר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים 1 כוס מים חמים (95110).
מוסיפים 1 1/2 כוסות קמח, סוכר ומלח. מקציפים 2 דקות בעזרת מערבל חשמלי או כף עץ.
מוסיפים ביצה וחמאה ומקציפים בהדרגה 1 3/4 כוסות קמח שנותרו ביד עד שהבלילה חלקה. מכסים בניילון נצמד בצק במקרר למשך 2 שעות לפחות או עד לילה.
הופכים את הבצק על לוח או דלפק מקומח היטב.
מרדדים בצק 1/2 פנימה. עבה, מקומח בנדיבות והופך בצק 90 בין הלחמניות כדי שלא יידבק.
חותכים סיבובים עם תקן 2 1/2 אינץ'. חותך סופגניות. לחלופין, לחתוך סיבובים עם 2 1/2 - או 3-ב. ביסקוויט עגול או חותך עוגיות, וגזור מרכזים עם 1 אינץ'. ביסקוויט עגול או חותך עוגיות.
מניחים סיבובים ומרכזים על 2 ניירות אפייה מקומחים היטב לפחות 1 אינץ'. בנפרד.
בואו בצק לעלות במקום חמים עד מעט נפוח, על 2 שעות.
שים מדפי קירור תיל מעל 2 ניירות אפייה ריקים והניח אותם ליד הכיריים.
יוצקים שמן לסיר גדול לעומק של 2 אינץ'. וחום כדי 325 כדי 35
כדי להרגיש את השיטה ואיך הבצק צריך להיראות ולפעול, התחל בטיגון החורים. עבודה בקבוצות של 6 כדי 8 חורים ולאחר מכן 3 או 4 סופגניות, מטגנים סופגניות עד להזהבה, הפיכת פעם אחת, על 1 דקה כל צד. (סופגניות צריכות לשקוע למשך 2 עד 3 שניות לפני שהן צפות למעלה; אם הן לא שוקעות, השמן חם מדי. כמו כן, אם הם לוקחים הרבה יותר או פחות מ 1 דקה לכל צד לבשל, להתאים את טמפרטורת השמן.) כמו סופגניות שחומות, מעבירים בעזרת כף מחוררת למדפים. לאחר המנה הראשונה, בדוק חור סופגנייה על ידי שבירתו. זה צריך להיות קל כמו עוגה בפנים, לא שמנוני. אם הוא שמנוני, או שהשמן לא היה חם מספיק או שהוא התבשל יותר מדי זמן. הקפידו לטגן את הסופגניות רק עד להזהבה.
בעוד שסופגניות עדיין מעט חמות, טבלו בסוכר או, לפי ההוראות לקוראי 1963, בכיסוי החמאה האהוב עליכם (שוקולד או תפוז מתאימים במיוחד לחג המולד).?