קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סופלה אגוזי לוז שוקולד

סופלה אגוזי לוז שוקולד
סופלה אגוזי לוז שוקולד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי לוז, ליקר בטעם לוז כגון פרנג'ליקו, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סופלה שוקולד אגוזי לוז, קרפ אגוזי לוז תות, ו מתכון סופלה אגוזי לוז של Escoffier (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור רגיל או הסעה 350, אופים אגוזים במחבת ברוחב 8 או 9 אינץ ' עד להשחמה קלה מתחת לעור, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים על מגבת; לקפל מגבת כדי לצרף אגוזים ולשפשף מנות בין הידיים כדי להסיר כמה שיותר עור אגוז חום ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בואו מגניב. הרם אגוזים ממגבת, משאיר עורות מאחור. מערבולת אגוזים במעבד מזון או בלנדר עם ליקר עד צורות משחה חלקה; לגרד הצדדים מיכל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים את הקצפת עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום; מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהרוטב חלק. 1/4 כוס רוטב שוקולד לתוך קערה בטוחה במיקרוגל; להפריש לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ממרח אגוזים-ליקר לרוטב שוקולד במחבת, מקננים במי קרח ומערבבים עד שמערבבים היטב. מערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בקערה עמוקה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד שהם יוצרים קצף עבה. ממשיכים להכות, מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען ועד הלבנים להחזיק פסגות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים על 1/4 של הלבן מוקצף לתוך תערובת אגוזי לוז שוקולד. לגרד תערובת אגוזי לוז שוקולד לתוך קערה עם הלבנים הנותרים לקפל בעדינות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להניח קרפים על הדלפק, צדדים חיוורים למעלה ומעט בנפרד. תל חלקים שווים של תערובת אגוזי לוז שוקולד במרכז קרפים במהירות לקפל את כל הצדדים קרפ מעל מילוי כדי לצרף, מה שהופך את מנות 3 עד 3 1/2 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
10
להניח מנות בצד התפר למטה.
11
חמאה 6 רדוד ramekins (5-6-in.- סיבובים רחבים או 4 על 6-in. אליפסות) ולהניח 1 קרפ מלא, תפר למטה, בכל מנה. או לארגן קרפים מעט בנפרד במחבת 10 על ידי 15 אינץ חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים ב 400 תנור רגיל או 375 תנור הסעה עד המרכזים בקושי נענוע כאשר נגע קל, 10 עד 15 דקות. אם רוטב שוקולד שמור בקערה התגבש, חם בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) במשך כ 1/2 דקה, תוך ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מגישים קינוח ramekins או להשתמש מרית רחבה כדי להעביר צלחות. מנפים אבקת סוכר על קרפים. למעלה עם גלידה ורוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט