קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז

סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז
סופלה שוקולד עם קרם אנגלייז עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אם יש לך שוקולד, שעועית וניל קרם אנגלייז, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז, סופלה סוכר חום עם קרם אנגלייז, ו סופגניות שוקולד עם "קרם אנגלייז".

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה, מערבבים את העוגיות המרוסקות עם 2 כפות של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברשת שמונה ramekins 4-אונקיה עם חמאה ומעיל עם תערובת העוגיות, לשפוך את העודף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את ramekins על תבנית אפייה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
בדוד כפול, להמיס את 3 כפות חמאה עם שוקולד מריר ולא ממותק.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
הסר מהחום ולתת להתקרר.
7
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את חלמונים ביצה עם 6 כפות של הסוכר במהירות בינונית עד חיוור מעובה, על 4 דקות. בהדרגה לנצח את השוקולד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערה אחרת, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עם המלח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הנותרים 2 כפות סוכר עד הלבנים הם מבריק. מקפלים רבע מהחלבונים לתוך השוקולד, ואז מקפלים את השאר עם מרית גומי. כפית הבלילה לתוך ramekins, ממלא אותם כמעט עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים כל סופל עם 1/2 כפית של תערובת העוגיות. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin להחליק את הצדדים ולעזור souffls לעלות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
אופים את הסופלים במרכז התנור במשך 15 דקות, או עד שקם והניח סביב הקצוות אבל עדיין רך במרכזים. הגדר את ramekins על צלחות heatproof לשרת מיד עם שעועית וניל Crme Anglaise.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו