סטייקים מוקפצים עם יין אדום ופלפלים
סטייקים מוקפצים עם יין אדום ופלפלים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך סטייק צ'אק העליון, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, סטייקים עם צלעות ברוטב יין אדום, ו סטייקים אסיאתיים סולסברי עם גרגר הנחלים.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום נמוך בינוני. מערבבים את הבצל, אורגנו, שום ופלפלים. לבשל, מכוסה, עד הירקות רכים, על 5 דקות.
במחבת נירוסטה גדולה, מחממים את 2 כפות השמן הנותרות על חום גבוה בינוני. מתבלים את הסטייקים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
שים את הסטייקים במחבת החמה ותבשל עד להשחמה, 3 עד 4 דקות. הפעל ומבשל עד בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות יותר.
מוסיפים את תערובת הפלפל, היין, ואת 1/2 הנותרים כפית כל מלח ופלפל שחור למחבת הגדולה. להרתיח עד היין נספג לחלוטין, על 5 דקות.
מגישים את הסטייק עם הירקות.
דפיקות בשר: דפיקות tenderizes בשר וגם עושה את זה דק יותר כך שהוא יבשל מהר יותר. מכסים את הבשר עם חתיכת ניילון לעטוף או נייר שעווה ולאחר מכן לשטח את הסטייק עם מפצח בשר מסורתי או החלק התחתון של מחבת כבדה. או שתבקש מהקצב שלך לדפוק את הבשר בשבילך.
המלצת יין: עם סטייקים אלה, אתה צריך אדום עשיר בטעם, בעל גוף מלא. קח הפסקה מאותו קברנה סוביניון הישן ולנסות refosco, יין חזק אך מתוחכם להפליא מהפינה הצפון מזרחית הקיצונית של איטליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019