זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח, סוכר, רוטב הויסין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: Hoisin צלוי סטייק צלע עם סלט אטריות, סטייק חצאית Hoisin חריף עם סלט מלפפון, ו סטייק צלוי אסיאתי עם סלט מנגו.
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
סטייק מברשת עם חצי תערובת הויסין.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. צלייה 6 דקות. הפוך סטייק מעל; מברשת עם תערובת הויסין הנותרים. צלייה 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
מניחים סטייק על קרש חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מערבבים מלפפון ושאר החומרים בקערה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מגישים עם סלט מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
9
שבבי וונטון מתובלים: להפשיר 8 עטיפות wonton, אם קפוא.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
עטיפות לחתוך במחצית באלכסון; צמרות מברשת של עטיפות באופן שווה עם 2 כפיות שמן שומשום כהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום כהה
11
שלב 1/4 כפית אבקת חמישה תבלינים סינית ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מפזרים עטיפות באופן שווה עם תערובת אבקת חמישה תבלינים.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.