סטייק הליבוט בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו סטייק הליבוט בגריל, סטייק הליבוט בגריל, ו סטייק הליבוט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים; לתת לעמוד במשך 30 דקות. אם צולה את הדגים, מתלה מעיל גריל עם תרסיס בישול nonstick לפני תחילת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים 1 כף חמאה על כל סטייק הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוט
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
דג גריל, צד חמאה למטה, מכוסה, מעל חום בינוני או צלוי, צד חמאה למעלה, 4 ב. מהחום במשך 5-1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מורחים 1 כף חמאה herbed על כל סטייק הליבוט; להסתובב ולהתפשט עם חמאה הנותרים. גריל או צלייה 5-6 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.