קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סטייק טונה צרוב עם ווסאבי-מיונז בצל ירוק

סטייק טונה צרוב עם ווסאבי-מיונז בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים טונה צרוב עם מיונז בצל ירוק ווסאבי. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 651 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם שמן צמחי, בצל ירוק, דבק ווסאבי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טונה צרובה עם בצל ירוק-רוטב ווסאבי, בורגר טונה צרוב פנים פתוח עם מיונז ווסאבי, ו טונה צרובה שעועית ירוקה, לימון ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה כדי למזג, הוספת עוד דבק ווסאבי אם תרצה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא רוטב טריאקי, רוטב סויה, וחומץ אורז בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים סטייקים טונה בשקית ניילון resealable.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
להוסיף תערובת טריאקי; שקית חותם. תהפוך תיק למעיל.
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
6
מברשת גריל עם שמן צמחי. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מסננים סטייקים של טונה. גריל טונה כדי doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני. מעל כל סטייק טונה עם כ 2 כפות מיונז ווסאבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ווסאביווסאבי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
רסק ווסאבי ניתן למצוא בסעיף מזונות אסיה או בדלפק הסושי של רוב הסופרמרקטים
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.