סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה די טוב. נסו סטייק מטוגן עוף, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב: בסיר על אש בינונית מחממים את החמאה עד להמסה. ואז מערבבים פנימה את הקמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת חום בהיר וחלק. לאחר מכן, מוסיפים את החלב, מערבבים שוב ומאפשרים לרוקס לספוג את החלב. ואז מתבלים במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הפטרוזיליה. תהליך זה אמור לארוך 4 עד 5 דקות. החזק את הרוטב חם.
לסטייקים: מחממים שמן בטיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.עם מרכך בשר, דופקים את הסטייקים עד לגודל כפול ועובי 1/4 אינץ'.
מוסיפים את המלח והפלפל השחור לקמח. ואז לחפור סטייק בקמח, ואז לשטוף את הביצה ולבסוף שוב בקמח. חזור על התהליך עם כל הסטייקים. ואז לזרוק אותם לתוך הטיגון ומבשלים במשך 1 1/2 דקות. הפוך וסיים עד להזהבה, 2 דקות אחרונות.
מוציאים מהטיגון ומאפשרים לכל עודפי שמן לטפטף על מגבות נייר.
להגשה, חלקו את תפוחי האדמה, ואז מעליו 4 חתיכות אספרגוס, ואז סטייק וסיימו עם הרוטב לצד הסטייק והגישו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות ברינגר האוול הר בנקרופט ראנץ מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
![ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו]()
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק