סטייק עם עלי סלט עגבניות-בייקון
סטייק עם צילינדר סלט עגבניות בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 784 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק סינטה, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: צילינדר סטייק פטריות, המבורגר בצל פטריות / סטייק טופר, ו קותלי חזיר גביני קל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מסדרים את הבייקון על מחבת ברוילר מחוררת או מתלה אפייה להגדיר על תבנית אפייה.
הסר מהתנור למגבות נייר לניקוז. שמור.
בעוד הבייקון מבשל, מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני עד בינוני גבוה. לשפשף את הסטייקים משני הצדדים עם שיני שום לחתוך ושמלה עם טפטוף של שמן זית כתית, רוזמרין קצוץ, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
בקערה גדולה לשלב את העגבניות, בצל, בזיליקום ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית כתית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
גריל את הסטייקים במשך 5 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר, פחות או יותר עבור doneness הרצוי.
קוצצים את הבייקון ומוסיפים אותו לסלט העגבניות, ואז מקפלים בארוגולה.
מגישים את הסטייקים שלמים או פרוסים עם הרבה סלט למעלה, מעוטר עם כמה גילוחים של Parmigianino-רג ' יאנו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019