סטייק צלעות צרוב עם ארוגולה
אם יש לכם מלח ופלפל, סטייק ראש עין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, ו בשר צרוב ותפוזים עם ארוגולה.
הוראות
בסיר קטן, לשלב 1/2 כוס שמן זית עם רוזמרין קצוץ ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות. מסננים את השמן דרך מסננת בסדר ולתת מגניב לחלוטין; להזמין 1/2 כפית רוזמרין.
לטאטא את חומץ בלסמי לתוך השמן מתבלים עם מלח ופלפל.
במחבת בינונית avenproof, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הסטייק עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה טובה על הקרקעית, כ -3 דקות. להפוך את הסטייק, להעביר את המחבת לתנור ולצלות במשך כ 8 דקות עבור בשר בינוני-נדיר.
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
לזרוק את ארוגולה עם 1 כף של ויניגרט רוזמרין ולטעון את הסלט על 2 צלחות ארוחת ערב. דק לחתוך את לרוחב סטייק ולסדר אותו על ארוגולה.
מפזרים כל מנה עם 1/4 כפית רוזמרין ולאחר מכן טפטוף עם 1 כפית של ויניגרט רוזמרין. מקררים את הויניגרט הנותר לשימוש נוסף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019