סטייק שום חריף
סטייק שום חריף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, סטייק סינטה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: סטייק חריף, טוסט חריף סטייק חזיר, ו סטייק עוף חריף.
הוראות
להבקיע את הסטייקים קלות משני הצדדים באמצעות סכין חדה.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים את הרוטב האיטלקי ורוטב ווסטרשייר עליהם, ומפזרים שום. לשפשף את המרינדה לתוך הסטייקים באמצעות גב כף או מזלג. הפוך סטייקים, וחזור בצד השני. להשרות במקרר במשך 2 עד 24 שעות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. שמן את הסורג בקלילות עם מגבת נייר טבולה בשמן זית.
סטייקים גריל במשך כ 6 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה