Stracotto Doagnello עם זיתים וכתום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך אנשובי, שום, 2 רגל של כבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. מתכונים דומים: בריסקט Stracotto, בשר אוהבי Manicotti Stracotto-סגנון, ו Stracotto alla פיורנטינה (תבשיל בקר בסגנון פלורנטין).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומן
2
לקצץ את רוב השומן מן הכבש ואת העונה עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי כבד (לפחות 6 ליטרים) מחממים שמן זית עד לעישון. כבש חום משני הצדדים עד חום זהוב כהה ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
3
מוסיפים בצל, שום, אנשובי וחתיכות כתומות ומבשלים עד שהתרככו, מגרדים את תחתית התבשיל עם כף עץ כדי לשחרר את החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות