סלט ארוגולה עם רוטב שילו וקרוסטיני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ארוגולה ירקות, פלפל, כפות חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם רוטב שילו, פארו, רימון, & סלט ארוגולה עם שאלוט ויניגרט + בגידה, ו ארוגולה עם קונפי שאלות ויניגרט ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
חותכים לחם בן יום או קפוא לסבבים 1/4 אינץ ' עבה. Char גריל או טוסט צלייה בכל צד. Dot toasts עם שמן שאלוט חדור שלך. טוסט העליון עם עשבי תיבול קצוצים, פלפל שחור וגבינה מגוררת. טוסט צלוי עד גבינה הוא חום זהוב, 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמנת מתוקה נוספת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
1
טפטוף ויניגרט על סלט ולזרוק למעייל. מתבלים במלח ופלפל, לטעמך.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.