סלט הכרוב של הגברת נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני תוספת. מתאים ל-6 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 168 קלוריות. גשו לסופר וקנו לימון פלפל תיבול, חומץ, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: סלט הכרוב של הגברת, מתכוני סלט כרוב (סלט כרוב ירקות החורף הטוב ביותר), ו זקנה.
הוראות
1
בעזרת מעבד מזון מעבדים בעדינות את הפלפל, הבצל, הגזר והפטרוזיליה, והקפידו לא לעבד יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פטרוזיליה
גזר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
חותכים 1/2 מהכרוב לנתחים ומכניסים למעבד המזון ומעבדים קלות, מוודאים שהכרוב לא יהפוך לעובי. פורסים את הכרוב שנותר דק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מערבבים את הכרוב יחד עם ירקות מעובדים. בקערה נפרדת, מערבבים את שאר החומרים יחד ומאפשרים לעמוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את תערובת המיונז עם הירקות וזורקים. צמרמורת במשך שעה 1.