קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחג המולד
מגזין

סלט חג המולד מקסיקני מסורתי

סלט חג המולד מקסיקני מסורתי
סלט חג המולד המקסיקני המסורתי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך צימוקים, אננס, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו איך לעשות סלט חג המולד מקסיקני שכבתית, סלט ערב חג המולד מקסיקני שכבתי עם סלק מעושן, ו מהיר, טרי + קל: סלט חג המולד מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
פרוסה 1/4 של החלק העליון של כל תפוח ושמורה. באמצעות מלון baller, לגרוף את בשר התפוח לעזוב חלל חלול (אשר יהיה מלא סלט סיים). קוצצים בגסות את בשר התפוח ומערבבים עם שאר החומרים בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוחתפוח
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
קערהקערה
3
כפית על 3 כפות של התערובת בכל תפוח חלול ומניחים את צמרות שמורות על המילוי (כל מילוי בשימוש יכול להיות בקירור עד 1 יום).
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
4
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
5
הערה של קוק: כדי למנוע את התפוחים מלהפוך חום בעת הכנת המילוי, למקם אותם בקערת מים עם מיץ של 2 לימונים הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
מיץמיץ
לייםליים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.