סלט חג המולד מקסיקני מסורתי
סלט חג המולד המקסיקני המסורתי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך צימוקים, אננס, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו איך לעשות סלט חג המולד מקסיקני שכבתית, סלט ערב חג המולד מקסיקני שכבתי עם סלק מעושן, ו מהיר, טרי + קל: סלט חג המולד מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
פרוסה 1/4 של החלק העליון של כל תפוח ושמורה. באמצעות מלון baller, לגרוף את בשר התפוח לעזוב חלל חלול (אשר יהיה מלא סלט סיים). קוצצים בגסות את בשר התפוח ומערבבים עם שאר החומרים בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
כפית על 3 כפות של התערובת בכל תפוח חלול ומניחים את צמרות שמורות על המילוי (כל מילוי בשימוש יכול להיות בקירור עד 1 יום).
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
הערה של קוק: כדי למנוע את התפוחים מלהפוך חום בעת הכנת המילוי, למקם אותם בקערת מים עם מיץ של 2 לימונים הוסיף.