סלט ים תיכוני
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלכם, סלט ים תיכוני עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם עלי בזיליקום, שמן זית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט ים תיכוני, סלט ים תיכוני, ו סלט ים תיכוני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני מחממים 3 כפות משמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד קלוי ושחום קל, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -5 דקות. מוסיפים בזהירות את הציר, ואת המיץ מלימון 1, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד שהקוסקוס רך, אך עדיין יציב לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
בקערה גדולה זורקים את הקוסקוס המבושל עם יתרת שמן הזית, יתרת מיץ הלימון, הקליפה, המלח והפלפל ומניחים להתקרר.
לאחר שהקוסקוס בטמפרטורת החדר, הוסיפו את עשבי התיבול הטריים, החמוציות המיובשות והשקדים. לזרוק לשלב ולהגיש.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. את השיחה סאליבן כרם שרדונה עם 4.3 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
![את קורא סאליבן כרם שרדונה]()
את קורא סאליבן כרם שרדונה
פירות בשלים מרוכזים ויפים ותווים של קרם ברולה על האף מובילים לחיך מלא של חמאת תפוחים, מלון בשל ואגוזי לוז עם אלון משולב וגימור מתמשך ארוך.