סלט ירקות חורף אפוי הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם ירקות סלט קרועים, דלעת סקווש, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט ירקות חורף, חורף חם-סלט ירקות, ו סלט ירקות חורף קל.
הוראות
1
חותכים הראשון 4 מרכיבים לקוביות 1 אינץ'. קו 2 (13-x 9 אינץ') מחבתות אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
2
לזרוק יחד בצל, סלק, 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במחבת אחת מרופדת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיפונדה של עלי קייל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לזרוק יחד גזר לבן, סקווש, הנותרים 2 כפות שמן, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, וסירופ מייפל במחבת מרופדת ריקה.