סלט ירקות מזרח תיכוני
נסו סלט מזרח תיכוני, סלט מזרח תיכוני, ו סלט מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל הירוק, עגבניות, מלפפון, חומוס, פטרוזיליה, מנטה, בזיליקום בקערת סלט גדולה לזרוק לשלב.
בקערה קטנה או כוס מדידה, לטאטא יחד את מיץ לימון, שום, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית לעשות תחליב.
יוצקים את הרוטב על הסלט, משליכים בעדינות מעיל כל הירקות.
מוסיפים את הפטה, מפזרים מלח ופלפל, וזורקים בעדינות.
מגישים את הסלט עם לחם פיתה קלוי.
מרכיבים
340פלפל האבנרו
יכול או צנצנת חומוס, שטוף סחוט1
מלפפון חממה, חצי אורך, זרע, ו 1/2 אינץ ' חתוך227פלפל האבנרו
גבינת פטה טובה, 1/2 אינץ ' לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עלי בזיליקום טריים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עלי נענע טריים קצוצים791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פטרוזיליה טרייה קצוצה3ציפורן
כף שום טחון6קצת קישואים קצוצים
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיץ לימון סחוט טרי (4 לימונים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן זית טוב6קצת קישואים קצוצים
לחם פיתה קלוי, להגשה10
בצל ירוק, לבן וירוק חלקים, פרוס דק454פלפל האבנרו
עגבניות בשלות, זרע, cored, ו 1/2 אינץ ' חתוך