סלט לחם מזרח תיכוני עם עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט לחם מזרח תיכוני עם עוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 452 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך ביצה לבן, חרדל דיז'ון, panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לחם מזרח תיכוני וסלט גבינת עיזים, לחם לנטיל זעתר ממולא מזרח תיכוני, ו סלט מזרח תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס חלב חמאה ביצה לבן בצלחת רדודה.
שים את פאנקו בצלחת רדודה. לטבול עוף בתערובת ביצה לבן; לדלות בפנקו.
מפזרים 1/4 כפית מלח כשר ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת חסינת ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן קנולה; מערבולת למעיל.
תוסיף עוף. לבשל 4 דקות; להתהפך.
אופים ב 425 במשך 14 דקות או עד הסוף.
בואו עוף לעמוד 10 דקות; לחתוך לרוחב.
מערבבים פיתה, חצאי עגבניות שרי, בזיליקום, בצל וזיתים בקערה גדולה.
מערבבים חומץ, חרדל דיז ' ון, 1/4 כפית מלח כשר, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף שמן זית, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
טפטוף רוטב על תערובת פיתות; לזרוק מעיל. מסדרים כ 1 1/2 סלט כוסות על כל אחד 6 צלחות; לחלק עוף פרוס באופן שווה בין מנות. למעלה כל מנה עם 1 כף פירורים גבינת פטה.