סלט סטייק עם מלפפון, פלפלים, רוטב דגים חריף ויניגרט
סלט סטייק עם מלפפון, פלפלים, רוטב דגים חריף ויניגרט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-122 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא פלפל, סוכר, סטייק עין-צלע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סטייק פורטרהאוס עם רוטב ברביקיו פרה דיאבולו ופלפלי דובדבן בויניגרט, סלט דגים ומלפפון קרירים ומתובלים, ו סטייק רצועה מוזן דשא עם רוטב הויסין חריף ותבלינים מלפפון.
הוראות
1
בקר עונה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים שמן במחבת בינונית מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בשר ומבשלים, מסתובבים באופן קבוע, עד משחימים היטב משני הצדדים והמרכז רושם 52° על מדחום instand לקרוא, על 6 דקות בסך הכל. (להפחית את החום בעת הבישול במידת הצורך).
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.