סלט פסטת המנגל של נילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 591 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם סוכר חום, סלרי, פלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו סלט פסטה לימון של נילי, פסטה אלפרדו של נילי, ו סלט טאקו העוף של נילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה, בסיר גדול, על אש גבוהה. ממליחים את המים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מסננים במסננת ומניחים להתקרר ואז מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה גדולה אחרת מערבבים יחד חומץ, רוטב חריף, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, פלפל קאיין, מיונז ורוטב מנגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים ירקות קצוצים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
יוצקים רוטב מנגל על פסטה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
7
מניחים מעל את החזיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת, ואז מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום כדי לבשל. מבשלים חשופים, תוך ערבוב לעתים קרובות, במשך שעה 1 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות