סלט פסטה סלמון מעושן
אם יש לכם פן ריגטי, פלפל, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פסטה סלמון מעושן, סלט פסטה סלמון מעושן עם אספרגוס, ו סלט פסטה סלמון מעושן עם אספרגוס.
הוראות
לבשל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (להשתמש כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים).
תוסיף את הפסטה. קוק נחשף, ברתיחה מתגלגלת עד אל דנטה, או במכרז, אבל עדיין קצת מוצק.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. (אם אתה מכין את הפסטה מראש, מערבבים מעט שמן זית כדי לשמור על הפסטה מלהידבק זה לזה.)
שים לב שאם אתה משתמש בסוגים שונים של פסטה, ייתכן שתרצה לבשל אותם בנפרד כמו סוגים שונים של פסטה לבשל במחירים שונים.
מערבבים את שאר החומרים, התאמת כמויות של מיונז, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.