קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות23
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה צמחוני קלוי

סלט פסטה צמחוני קלוי
גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה צמחוני קלוי עם פסטה קישואים עדשים, סלט פסטה צמחוני קלוי עם לימון ופטה, ו פסטה צמחונית צלויה.

הוראות

1
מניחים את הסקווש והמים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד רך; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסדרים את הדלעת, חצילים, קישואים, פלפל אדום ובצל משומן 15-in. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה. בקערה קטנה, להקציף שמן ואזובית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מרז ' ורםמרז ' ורם
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
טפטוף על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
אופים, חשוף, ב 450° במשך 30 דקות או עד במכרז. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה וירקות קלויים. מערבבים את הרוטב סלט, בזיליקום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.