סלט רטטוי בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט רטטוי בגריל. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . אם יש לכם קישואים, עלי בזיליקום, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט רטטוי בגריל, סלט רטטוי בגריל, ו סלט רטטוי בגריל עם גבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החצילים לתוך 1/2 אינץ ' עבה סיבובים. משרים בקערה של מים מומלחים קלות, 15 עד 20 דקות; לנקז ולסחוט את הלחות העודפת.
בינתיים, לחתוך את העגבניות וקישואים לתוך 1/2 אינץ ' עבה סיבובים. גזע וזרע את הפלפל; פרוס את הפלפל והבצל לטבעות בעובי 1/2 אינץ'.
מחממים גריל או מחבת גריל לגובה בינוני.
מברישים את הירקות עם שמן זית משני הצדדים ומתבלים עם 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. גריל את הירקות (בקבוצות במידת הצורך), פונה, עד רך ומסומן, על 6 דקות עבור העגבניות, 7 עד 8 דקות עבור פלפל, בצל וקישואים, ועל 10 דקות עבור החצילים.
טפטוף הירקות עם חומץ. מחלקים את הקישואים והחצילים בין הצלחות ומסדרים במעגל, חופפים מעט. למעלה עם פלפל, עגבניות ובצל.