קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שליו פריך מעושן

סלט שליו פריך מעושן
אם יש לך מים, ויסקי, נתחי היקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ביצי שליו En Cocotte עם כרישה, קישואים Julienned ועישן, מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים, ו פורל מעושן, בייגל פריך וסלט אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות גושי עץ במים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
שלב שמן בוטנים הבא 3 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; להוסיף שליו. חותם וצנן 1 שעה, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שליושליו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הסר שליו מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שליושליו
4
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
5
מסננים גושי עץ ומניחים על גחלים.
6
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מים לעומק קו מילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים שליו על מדף מזון נמוך; לכסות עם מכסה מעשן. תעשן 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
8
בואו לעמוד 30 דקות.
9
מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים בקערה קטנה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
יוצקים שמן צמחי לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; שמן חום ל 37
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
החזק שליו על ידי הרגליים, לטבול לתוך הבלילה, ציפוי ביסודיות. שליו מטגנים בקבוצות בשמן חם 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
12
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
לזרוק ירקות עם רוטב בורבון 1/4 כוס; מקום על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם שליו; לחלק פרוסות אגס והמרכיבים הנותרים באופן שווה בין סלטים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ירוקירוק
שליושליו
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
14
מגישים עם נשאר ההלבשה.