סלט תפוחי אדמה אפוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה אפוי. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 207 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה אפוי אני, סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה ומכניסים למרכז התנור.
אופים עד שתפוחי האדמה רכים וניתן לנקב אותם בקצה הסכין, כ-50 דקות.
בינתיים שלבו את הפטרוזיליה והבזיליקום במעבד מזון או בבלנדר. מתבלים במלח ופלפל לבן, מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים. כשהמנוע פועל, שופכים את שמן הזית דרך החלק העליון בזרם איטי ויציב.
מוסיפים את הסוכר וטעם לתיבול. דופק לשלב ולהניח בצד. (זה לא צריך להיות מחית חלקה: זה צריך להיות קצת כפרי ושמנמן.)
בקערה גדולה שלבו את החומץ, שאלוט, חרדל, צלפים ותמלחת, ואת הקישוקים והמלח.
מוסיפים מחצית ממחית הפטרוזיליה-בזיליקום וזורקים. טעם לתיבול.
בסיום תפוחי האדמה מוציאים אותם מהתנור ומניחים להתקרר מספר דקות. קלף מחצית מתפוחי האדמה (מעט עור מוסיף טעם נחמד לסלט).
חותכים כל תפוחי אדמה גדולים לרבעים וחותכים את השאר לשניים.
מכניסים את תפוחי האדמה לקערה עם הרוטב; מתבלים קלות במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מגישים בטמפרטורת החדר עם מחית העשבים שנותרה בצד.