קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

סלט תפוחי אדמה חרדל

סלט תפוחי אדמה חרדל
סלט תפוחי אדמה חרדל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ואת המתכון כולו 30 יש 194 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, בצלים אביביים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 87 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. נסו סלט תפוחי אדמה חרדל, סלט תפוחי אדמה עם לימון וחרדל, ו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים עד רק מכרז, על 10-15 דקות. בינתיים, להקציף יחד את שמן זית, חרדל ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את תפוחי האדמה ולהשאיר להתקרר במשך 5 דקות, ואז להטות לתוך הקערה יחד עם בצל האביב. לזרוק הכל עד תפוחי האדמה מצופים היטב. השאר לקרר. המנה ישמור במיכל מכוסה במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך