סלט תפוחי אדמה נקניקייה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה נקניק, סלט תפוחי אדמה נקניק הודו, ו סלט תפוחי אדמה נקניק חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה; מרתיחים כ 25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
לנקז ולתת מגניב.
4
חותכים תפוחי אדמה לרבעים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה. בראון הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מוסיפים קילבסה לקערה עם תפוחי אדמה יחד עם סלרי ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
נקניקייה
תפוח אדמה
סלרי
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
עבור ההלבשה, בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, חרדל, שום, מלח ופלפל. לאט לאט להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
שום
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מוסיפים את הרוטב, סלרי ובצל ירוק לתערובת תפוחי האדמה וזורקים לשלב.