סלט תפוחי אדמה עם ארטישוק ואספרגוס
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט קוסקוס ישראלי עם אספרגוס קלוי, ארטישוק ותרד, סלט עוף ברי חיטה עם ארטישוק, אספרגוס וגבינה עיזים שמנת, ו סלט תפוחי אדמה פסטו עם ארטישוק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר 4-6 ליטר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 3 עד 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר אספרגוס לקערה של מי קרח להתקרר.
יוצקים את מי קרח ולהגדיר אספרגוס בצד.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים עד מכרז כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות.
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל בייקון עד שהוא רק מתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים שאלוט ורוזמרין ומבשלים עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
בבלנדר, לשלב שמן זית, חומץ, יוגורט, חרדל, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבולת עד מעורבב וקרם.
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את האספרגוס, תפוחי אדמה, תערובת שאלוט, לבבות ארטישוק, צלפים עם ההלבשה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מקשטים עם גבעולי רוזמרין (אם משתמשים).
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.