זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט קוסקוס ישראלי עם אספרגוס קלוי, ארטישוק ותרד, סלט עוף ברי חיטה עם ארטישוק, אספרגוס וגבינה עיזים שמנת, ו סלט תפוחי אדמה פסטו עם ארטישוק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר 4-6 ליטר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 3 עד 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר אספרגוס לקערה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את מי קרח ולהגדיר אספרגוס בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים עד מכרז כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים במסננת; להפריש.
6
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל בייקון עד שהוא רק מתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים שאלוט ורוזמרין ומבשלים עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בבלנדר, לשלב שמן זית, חומץ, יוגורט, חרדל, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבולת עד מעורבב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את האספרגוס, תפוחי אדמה, תערובת שאלוט, לבבות ארטישוק, צלפים עם ההלבשה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.