קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה עם ארטישוק ואספרגוס

סלט תפוחי אדמה עם ארטישוק ואספרגוס
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט קוסקוס ישראלי עם אספרגוס קלוי, ארטישוק ותרד, סלט עוף ברי חיטה עם ארטישוק, אספרגוס וגבינה עיזים שמנת, ו סלט תפוחי אדמה פסטו עם ארטישוק ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר 4-6 ליטר של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 3 עד 4 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר אספרגוס לקערה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את מי קרח ולהגדיר אספרגוס בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים ומבשלים עד מכרז כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים במסננת; להפריש.
6
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל בייקון עד שהוא רק מתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים שאלוט ורוזמרין ומבשלים עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
בבלנדר, לשלב שמן זית, חומץ, יוגורט, חרדל, ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבולת עד מעורבב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערה גדולה, בעדינות לזרוק את האספרגוס, תפוחי אדמה, תערובת שאלוט, לבבות ארטישוק, צלפים עם ההלבשה. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10
מקשטים עם גבעולי רוזמרין (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.